Ordinador

La Revolució Francesa esclata a Steam amb Liberté

Liberté, un joc roguelite de construcció de baralles ambientat durant la Revolució Francesa, ha arribat avui a Steam de la mà de Superstatic i Anshar Publishing. El joc combina elements de la Revolució Francesa amb terror.

A Liberté, els jugadors assumeixen el paper de René. Un civil atrapat enmig d’una gran intriga que involucra les quatre faccions més influents de la París devastada per la guerra. El joc ofereix un ritme de combat ràpid i mecàniques de construcció de baralles. Tot mentre els jugadors recullen cartes, forgen aliances i lluiten per la supervivència. No obstant això, Liberté va més enllà d’un simple relat de la França del segle XVIII, presentant una invasora críptica d’una altra dimensió anomenada Lady Bliss. René haurà de desemmascarar la veritat darrere d’aquest antagonista d’altres mons mentre navega en un món a la vora de la destrucció.

Kajetan Wyrzykowski, el Dissenyador Narratiu de Liberté, ha expressat entusiasme per la combinació del joc de la història real francesa i elements de fantasia. Wyrzykowski creu que el joc aporta una nova perspectiva al gènere de construcció de baralles roguelite i anima els jugadors a liderar René cap a la victòria.

Liberté ja està disponible a Steam per 19,50 euros. Oferint als jugadors l’oportunitat d’emprendre una emocionant aventura enmig del teló de fons tumultuós de la Revolució Francesa.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.