Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Last Hero Of Nostalgaia presenta DLC i la seva arribada a Switch i PlayStation

Coatsink i Over The Moon han anunciat que The Last Hero of Nostalgaia, es llançarà a PlayStation i Switch el 20 de juny. Amb un preu de 24,99 euros, el joc ofereix una experiència «soulslike» plena de nostàlgia que combina mecàniques de joc complexes i estètica fosca amb una història còmica narrada per un comentarista sardònic.

A més del llançament del joc, també estarà disponible un nou DLC anomenat «The Rise of Evil» el mateix dia per a PC, Xbox, PlayStation i Switch, amb un preu de 7,99 euros. El DLC introdueix dues noves zones, Easymaker’s Retreat i The Builder’s Sanctuary, i presenta als jugadors tres nous caps per derrotar utilitzant les habilitats adquirides durant el joc principal.

The Last Hero of Nostalgaia abraça els millors elements de les seves inspiracions, oferint un gir fresc i humorístic al gènere. Amb combats difícils, però justos, mecàniques narratives atractives i un creador de personatges, el joc té com a objectiu delectar els fans dels videojocs amb la seva rica història i les seves abundants referències. Els jugadors també podran gaudir del mode cooperatiu en línia, que els permetrà enfrontar-se a batalles difícils i compartir moments divertits amb amics.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.