Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Devolver Digital ofereix un nou tràiler de The Plucky Squire

Devolver Digital ofereix un nou tràiler de The Plucky Squire

All Possible Futures i Devolver Digital han publicat un nou tràiler mostrant la jugabilitat del seu joc d’aventures de llibre d’històries, The Plucky Squire. El joc presenta en Jot, un heroi que pot transitar sense problemes de les pàgines en 2D d’un llibre a un món en 3D. El recentment revelat tràiler mostra les diverses opcions de jugabilitat, incloent-hi plataformes en 3D i exploració de masmorres des de dalt cap avall.

Situat a Mojo, un regne vibrant de creativitat infinita, The Plucky Squire introdueix els jugadors en una narrativa captivadora on han de confrontar el mag maleït Humpgrump, que representa una amenaça per al regne. Jot s’embarca en una missió que fa voltar pàgines juntament amb un grup d’aventurers valents, incloent-hi un mag estrafolari que fa de DJ, per salvar Mojo de les urpes d’Humpgrump.

Està previst que The Plucky Squire es llanci més endavant aquest any a PC, PlayStation 5, Xbox Series S/X i Nintendo Switch. A continuació us deixem el tràiler de jugabilitat de The Plucky Squire.