Nintendo Ordinador

Gameforge anuncia el llançament de Tiny Thor

Gameforge anuncia el llançament de Tiny Thor

Gameforge, un dels principals distribuïdors de MMORPG a l’occident, ha revelat avui que l’esperat joc Jump’n’Run de 16 bits, Tiny Thor, estarà disponible per a PC a partir del 5 de juny. Desenvolupat per Asylum Square i distribuït per IndieForge, una marca de Gameforge, Tiny Thor transportarà els jugadors al fascinant món mitològic nòrdic d’Asgard a través de més de 30 nivells detalladament dissenyats.

En aquest joc, els jugadors assumiran el paper del jove heroi, Thor, mentre s’aventura per Asgard. En la seva recerca, haurà de resoldre intrincats puzles i enfrontar-se a formidables enemics, incloent-hi el temible Kraken i l’infame déu de les bromes, Loki.

Afortunadament, el valent déu compta amb el seu llegat martell rebotant, Mjölnir, que li permet superar qualsevol obstacle i sotmetre els seus enemics en èpiques batalles. A mesura que avança en la seva aventura, els jugadors podran desbloquejar habilitats especials per a Thor, la qual cosa els permetrà enfrontar-se a desafiants nivells de dificultat.

L’apartat visual del joc, desenvolupat pel reconegut expert en pixel-art Henk Nieborg (conegut pel seu treball a Spyro: A Hero’s Tail, Contra 4 i la saga Shantae), juntament amb l’emocionant banda sonora composta per Chris Hülsbeck, prometen delectar tant als aficionats dels jocs retro com als nous jugadors.

“Estem encantats de poder finalment presentar Tiny Thor als jugadors”, va declarar Jochen Heizmann, cofundador d’Asylum Square. “Per al nostre equip, el joc és una declaració d’amor als clàssics retro amb els quals vam créixer, per la qual cosa ens emociona enormement poder publicar aquest títol juntament amb els nostres socis de Gameforge”.

Noemi Feller, vicepresidenta de Productes de Gameforge, va explicar: “Vam crear IndieForge per donar suport a desenvolupadors apassionats com Asylum Square. L’equip darrere de Tiny Thor té un talent increïble i estem emocionats de poder presentar les seves habilitats i idees fantàstiques als jugadors”.

Tiny Thor estarà disponible a partir del 5 de juny per a PC via Steam, GOG i l’Epic Games Store, amb un preu de 19,99 euros. A més, el joc també estarà disponible per a Nintendo Switch.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.