Núvol Ordinador Xbox

Game Pass anuncia la segona tanda de jocs de maig

Maig promet ser un mes ple d’acció per als usuaris de Game Pass, amb una àmplia gamma de gèneres i estils de joc per esperar amb il·lusió. Siguis fan d’esports, RPG, estratègia o jocs d’aventura, hi ha alguna cosa per a tothom.


FIFA 23 arriba a Game Pass per a consoles i PC

Els aficionats al futbol poden estar de celebració, perquè FIFA 23 ja està disponible a consoles i PC a través de l’EA Play. Amb la inclusió de la tecnologia HyperMotion2 a Xbox Series X|S, els jugadors poden esperar una major realitat en la jugabilitat. A més, FIFA 23 introdueix equips de clubs femenins, afegint més profunditat a l’experiència immersiva del futbol.

Jocs que arribaran en els pròxims dies

Eastern Exorcist (Consola i PC) – 18 de maig

Prepara’t per entrar en un món oriental fictici plagat de despietats bèsties demoníaques. Assumeix el paper d’un exorcista expert i embarca’t en un viatge implacable contra el mal caòtic.

Ghostlore (Consola) – 18 de maig

Inspirat en clàssics ARPG com Diablo 2 i Titan Quest, Ghostlore convida els jugadors a un ‘Eastpunk’ Action-RPG. Submergeix-te en la mística del folklore del sud-est asiàtic mentre lluites contra monstres amenaçadors. El joc ofereix un sistema detallat de personalització d’objectes i personatges, mapes generats de manera procedimental i una estètica retro dels anys 90. Ghostlore ja està disponible a PC Game Pass i arribarà aviat a les consoles Xbox.

Planet of Lana (Consola i PC) – 23 de maig

Embarca’t en una fascinant aventura cinematogràfica de resolució de trencaclosques mentre t’unes a Lana i al seu company Mui en l’exploració d’un món estrany i màgic. Planet of Lana, disponible el primer dia amb el Game Pass, promet portar els jugadors en un viatge inoblidable de descoberta a través d’un entorn visualment impressionant.

Cassette Beasts (Consola) – 25 de maig

Tots els amants de la nostàlgia, atenció! Cassette Beasts ofereix una experiència única d’un RPG d’un món obert, on els jugadors recullen una gran quantitat de bèsties impressionants per utilitzar-les en batalles per tornades. Amb una estètica retro i innovacions úniques en el gènere, Cassette Beasts promet una aventura emocionant. El joc s’ha afegit recentment a PC Game Pass i arribarà aviat a les consoles Xbox.

Massive Chalice (Núvol i Consola) – 25 de maig

Double Fine Productions presenta Massive Chalice, un joc d’estratègia tàctica ambientat en una línia de temps èpica. Assumeix el paper del governant immortal de la nació i dirigeix els teus herois en una guerra de 300 anys contra l’enigmàtic Cadence. Forja aliances estratègiques a través de matrimonis heroics i descobreix els misteris que hi ha per endavant.

Railway Empire 2 (Núvol, Consola i PC) – 25 de maig

Tots a bord del tren exprés cap a la fama i la fortuna a Railway Empire 2! Fes créixer la teva companyia ferroviària fins a convertir-te en la més gran del continent, connectant ciutats i empreses amb una xarxa cada vegada més extensa de línies de tren, ponts i túnels. Enganya els teus rivals i converteix-te en un magnat en aquest immersiu joc d’estratègia. Railway Empire 2 estarà disponible el primer dia amb el Game Pass.

Chicory: A Colorful Tale (Consola i PC) – 30 de maig

Desplega la teva creativitat en Chicory: A Colorful Tale, un joc d’aventures en vista superior ambientat en un món de llibre de dibuixos per pintar. Així doncs, utilitza els teus poders de pintura per explorar nous llocs, resoldre trencaclosques, ajudar els teus amics i canviar el món.

Jocs que abandonen Game Pass

Finalment, els següents jocs abandonaran aviat la biblioteca, així que no hi ha millor moment per tornar-hi a entrar. Recorda fer ús del descompte de la subscripció per estalviar fins a un 20% en els jocs disponibles a la biblioteca de Game Pass!

  • Europa Universalis (PC)
  • Evil Genius 2: World Domination (Núvol, Consola i PC)
  • FIFA 21 (Consola i PC) EA Play
  • Floppy Knights (Núvol, Consola i PC)
  • Lawn Mowing Simulator (Núvol, Consola i PC)

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.