Nintendo Ordinador

Gravity Game Arise i Aquatic Moon signen un acord per Twilight Monk

Gravity Game Arise ha anunciat un acord mundial de publicació amb el desenvolupador de jocs independent Aquatic Moon per a l’adaptació del joc Twilight Monk. Aquest acord portarà al desenvolupament d’un joc Metroidvania basat en les novel·les visuals de Twilight Monk, coneguda pel seu estil artístic, personatges i trama profunda. El joc està programat per a un llançament mundial en diverses plataformes, de moment confirmant PC i Nintendo Switch.

Sobre Twilight Monk

«Twilight Monk» és una sèrie de novel·les d’aventura de kungfu, fantasia i llibres d’art que va començar amb “Secrets of Kung Fulio”. La sèrie ha guanyat popularitat gràcies a la seva trama èpica, visió captivadora i personatges únics. El joc serà una aventura d’acció en 2D amb art dibuixat a mà, masmorres meticulosament dissenyades al estil Metroidvania i un món obert. Els jugadors s’endinsaran en aventures de kungfu de fantasia, explorant masmorres interconnectades al estil Metroidvania dins d’un món obert expansiu.

Controlant Raziel Tenza, els jugadors faran ús del Pilar Fosforescent, una poderosa arma dels Ancians, per desencadenar combos contra els enemics. Els jugadors hauran de resoldre puzles i adquirir diverses eines per accedir a àrees amagades, tot interactuant amb un repartiment de personatges diversos amb les seves pròpies històries úniques. El joc ofereix als jugadors l’opció de destruir o reclutar enemics Darksprite, descobrir mapes que porten a masmorres ocultes i submergir-se en les històries no explicades d’un món imaginatiu a punt de ser destruït.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.