Ordinador

Warhammer 40,000: Speed Freeks anunciat per a PC

L’editorial PLAION i el desenvolupador de GRIP: Combat Racing, Caged Element, han unit forces per crear un nou joc de combat de cotxes multijugador de franc anomenat Warhammer 40,000: Speed Freeks per a PC. La versió Alpha està disponible actualment perquè tots els jugadors hi participin.

A Warhammer 40,000: Speed Freeks, els jugadors s’immergeixen en el 41è Mil·lenni, on ha sorgit un grup d’Orks obsessionats per la velocitat anomenats SPEED FREEKS. El joc ofereix una jugabilitat de curses i trets basada en classes, permetent als jugadors triar entre diferents classes de vehicles com assassins, tancs i suport, cadascun amb habilitats úniques que satisfan diferents estils de joc. Amb una selecció de set vehicles diferents, els jugadors poden trobar un que s’adapti a les seves preferències. Les partides multijugador permeten fins a 16 jugadors. Oferint un caos intens i una varietat de mapes visualment captivadors que asseguren que cap partida sigui igual.

La versió Alpha del joc presenta un mode de joc on els jugadors competeixen per capturar punts i lluiten per obtenir la puntuació més alta. Acaba en una cursa emocionant cap a la línia de meta. Els gràfics del joc estan impulsats per Unreal Engine 5. Proporcionant als jugadors una gran experiència visual mentre contemplen el caos i la velocitat de l’univers de Warhammer 40,000.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.