Ordinador

Warhammer 40,000: Speed Freeks anunciat per a PC

L’editorial PLAION i el desenvolupador de GRIP: Combat Racing, Caged Element, han unit forces per crear un nou joc de combat de cotxes multijugador de franc anomenat Warhammer 40,000: Speed Freeks per a PC. La versió Alpha està disponible actualment perquè tots els jugadors hi participin.

A Warhammer 40,000: Speed Freeks, els jugadors s’immergeixen en el 41è Mil·lenni, on ha sorgit un grup d’Orks obsessionats per la velocitat anomenats SPEED FREEKS. El joc ofereix una jugabilitat de curses i trets basada en classes, permetent als jugadors triar entre diferents classes de vehicles com assassins, tancs i suport, cadascun amb habilitats úniques que satisfan diferents estils de joc. Amb una selecció de set vehicles diferents, els jugadors poden trobar un que s’adapti a les seves preferències. Les partides multijugador permeten fins a 16 jugadors. Oferint un caos intens i una varietat de mapes visualment captivadors que asseguren que cap partida sigui igual.

La versió Alpha del joc presenta un mode de joc on els jugadors competeixen per capturar punts i lluiten per obtenir la puntuació més alta. Acaba en una cursa emocionant cap a la línia de meta. Els gràfics del joc estan impulsats per Unreal Engine 5. Proporcionant als jugadors una gran experiència visual mentre contemplen el caos i la velocitat de l’univers de Warhammer 40,000.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content