Núvol Ordinador

Utomik: l’alternativa a Game Pass pels jugadors de PC

Utomik: l’alternativa a Game Pass pels jugadors de PC

En el món dels videojocs, les plataformes de streaming han guanyat terreny en els últims anys. Utomik és una d’aquestes plataformes que ofereix una experiència diferent per als jugadors, competint amb el popular model Game Pass. En aquest article, explorarem què ofereix Utomik, com es diferencia del model Game Pass i com funciona el seu sistema de joc al núvol.

Utomik és una plataforma de subscripció, que permet als usuaris accedir a una biblioteca de més de 1.400 jocs per a PC. A diferència d’altres serveis, se centra a proporcionar una experiència de joc ràpida i sense interrupcions, amb una tecnologia que permet començar a jugar en qüestió de segons. Els usuaris poden triar entre diferents plans de subscripció, incloent-hi una opció familiar que permet compartir l’accés amb fins a quatre membres de la família. A més, ofereix una prova gratuïta de 14 dies perquè els usuaris puguin explorar la plataforma abans de comprometre’s amb una subscripció.

Diferències entre Utomik i Game Pass

Utomik i Game Pass són dues plataformes de jocs que ofereixen als usuaris accés a una gran llibreria de jocs per una quota mensual, però hi ha algunes diferències clau entre les dues plataformes.

Selecció de jocs

Utomik se centra principalment en jocs per a PC, mentre que Game Pass inclou jocs per a PC i Xbox. Això significa que pot oferir una selecció més àmplia de jocs específics per a PC, inclosos títols independents i clàssics.

Tecnologia

Utomik fa servir una tecnologia, que permet als usuaris començar a jugar mentre el joc es descarrega en segon pla. Això redueix significativament el temps d’espera per als jugadors. Aquesta tecnologia funciona dividint els jocs en petits fragments que es descarreguen i es reprodueixen seqüencialment. A mesura que l’usuari juga, el sistema descarrega automàticament les següents parts del joc. Això permet als jugadors gaudir dels jocs sense interrupcions, fins i tot amb connexions a Internet més lentes.

Preu

Utomik ofereix plans de subscripció més econòmics que Game Pass, especialment si es compara amb Game Pass Ultimate, que inclou Xbox Live Gold i EA Play.

I sobre el joc al núvol?

Utomik Cloud és una extensió del servei d’Utomik, que permet als usuaris jugar a jocs de PC en dispositius Android i televisors. Aquest servei amplia l’abast d’Utomik i ofereix als jugadors una major flexibilitat per gaudir dels seus jocs preferits en diferents dispositius. Utomik Cloud funciona utilitzant la tecnologia de joc al núvol per transmetre els jocs de PC als dispositius Android i televisors. Els jocs es processen en servidors remots i es transmeten als dispositius dels usuaris en temps real. Això permet als jugadors gaudir dels jocs sense necessitat de descarregar-los ni instal·lar-los en els seus dispositius.

Per descomptat, per fer ús d’Utomik Cloud, els usuaris han de tenir una subscripció activa, i una connexió a Internet estable. A més, els dispositius Android i els televisors han de ser compatibles amb el servei i tenir instal·lada l’aplicació d’Utomik. Per oferir una experiència de joc òptima en dispositius Android i televisors, Utomik Cloud és compatible amb diversos controladors, incloent-hi controladors Bluetooth i USB. Això permet als jugadors usar el controlador que prefereixin per jugar als seus jocs de PC.

Cal destacar, però, que no tots els jocs són compatibles amb Utomik Cloud, i de moment, una cinquena part del catàleg complet és compatible.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Elypse llança el seu fosc món a PC i el núvol - Nou Joc

    07/05/2023

    […] Steam, GOG i Epic Games Store. A més a més, el joc també està disponible a Utomik, i el seu servei de jocs, incloent-hi el […]

Els comentaris estan tancats.