Ordinador Xbox

Anunciat 33 Immortals per a PC i Xbox

L’empresa desenvolupadora independent amb base a Montreal, Thunder Lotus, ha anunciat el seu últim projecte, un joc d’acció roguelike cooperatiu anomenat 33 Immortals.

Anunciat durant la Xbox Games Showcase, el joc té com a objectiu proporcionar una experiència multijugador única amb una capacitat per a 33 jugadors. Els jugadors assumiran el paper d’ànimes condemnades que es rebel·len contra el judici final de Déu. El joc ofereix una connexió ràpida i sense interrupcions, permetent als jugadors participar en raids cooperatives. Mitjançant la col·laboració i la planificació estratègica, els jugadors han d’optimitzar les seves estratègies i treballar junts per fer front als reptes que plantegen les hordes d’enemics i els poderosos caps.

33 Immortals estarà disponible en accés anticipat a Epic Games Store, Xbox Series X|S, Windows PC i amb Xbox Game Pass per a consola i PC el 2024, després d’un període de beta pública a la tardor del 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content