Ordinador Xbox

Anunciat 33 Immortals per a PC i Xbox

L’empresa desenvolupadora independent amb base a Montreal, Thunder Lotus, ha anunciat el seu últim projecte, un joc d’acció roguelike cooperatiu anomenat 33 Immortals.

Anunciat durant la Xbox Games Showcase, el joc té com a objectiu proporcionar una experiència multijugador única amb una capacitat per a 33 jugadors. Els jugadors assumiran el paper d’ànimes condemnades que es rebel·len contra el judici final de Déu. El joc ofereix una connexió ràpida i sense interrupcions, permetent als jugadors participar en raids cooperatives. Mitjançant la col·laboració i la planificació estratègica, els jugadors han d’optimitzar les seves estratègies i treballar junts per fer front als reptes que plantegen les hordes d’enemics i els poderosos caps.

33 Immortals estarà disponible en accés anticipat a Epic Games Store, Xbox Series X|S, Windows PC i amb Xbox Game Pass per a consola i PC el 2024, després d’un període de beta pública a la tardor del 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.