Ordinador PlayStation Xbox

The Chinese Room anuncia Still Wakes the Deep

The Chinese Room ha anunciat el seu proper joc d’horror narratiu en primera persona, Still Wakes the Deep. Ambientat en una plataforma petroliera marítima, el joc té lloc el 1975 quan un desastre sacseja la plataforma Beira D a prop de la costa d’Escòcia.

Els jugadors assumiran el paper d’un treballador de la plataforma petroliera, navegant enmig d’una tempesta perillosa i enfrontant-se a un horror desconegut que ha infiltrat la plataforma. Desenvolupat amb l’ús de l’Unreal Engine 5, el joc està previst que es llanci a principis del 2024 per a Xbox Series X|S, PC a través de Steam i Epic Games Store, i PlayStation 5. A més, estarà disponible a Xbox Game Pass per a consola i PC.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.