Xbox

Xbox anuncia la Series S d’1 Terabyte

La divisió de Xbox de Microsoft ha anunciat el pròxim llançament de la consola Xbox Series S – 1 TB en color negre carbó. Està previst que arribi a tot el món l’1 de setembre, just a temps per al tan esperat joc Starfield. Les reserves de la consola estaran disponibles a partir d’avui a microsoftstore.com a un preu de 349,99 euros.

La Xbox Series S – 1 TB ofereix als jugadors una opció addicional dins de la família d’aparells Xbox, satisfent aquells que busquen més espai d’emmagatzematge. La nova consola presenta un atrevit color Negre Carbó, que presumeix de la mateixa acabat mat i modern que la Xbox Series X i el comandament inalàmbric Xbox. Ofereix la mateixa velocitat i rendiment de nova generació que la Xbox Series S de 512 GB, però ara amb el doble de capacitat d’emmagatzematge, permetent als jugadors descarregar encara més dels seus jocs preferits i tenir-los a punt per jugar.

La consola està equipada amb característiques notables com «Quick Resume», temps de càrrega ultraràpids i jugabilitat amb velocitats de fotogrames de fins a 120 FPS, tot això alimentat per l’avançada arquitectura Xbox Velocity. La Xbox Series S s’emparella perfectament amb una àmplia gamma d’accessoris de Xbox, garantint la compatibilitat i facilitat d’ús. A més, els jugadors poden millorar la seva experiència afegint una subscripció de Xbox Game Pass Ultimate (venuda per separat) per obtenir accés a una llibreria de nous jocs dissenyats específicament per a la Xbox Series S i X, incloent-hi títols esperats com Starfield i Forza Motorsport.

Les reserves per a la Xbox Series S – 1 TB estaran disponibles a xbox.com i microsoftstore.com, i s’espera afegir més botigues i regions en les setmanes vinents.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.