Nintendo Ordinador

A Void Hope: la nova proposta d’Elden Pixels

Elden Pixels, un estudi de desenvolupament de videojocs amb seu a Gothenburg, Suècia, ha revelat el seu últim projecte, un joc de plataformes de resolució d’enigmes, i amb una atmosfera única anomenat A Void Hope. El joc està previst que sigui llançat per a PC i la Nintendo Switch.

A Void Hope transporta els jugadors a un viatge a través d’una ciutat en ruïnes on els records dels seus habitants es desvaneixen gradualment. El joc presenta l’estil distintiu d’Elden Pixels amb art en píxels, conegut pel seu atractiu visual, i està acompanyat per una banda sonora de synthwave creada pel reconegut artista Waveshaper.

El joc anima els jugadors a explorar a fons la ciutat atmosfèrica, visitant diferents llocs i entrant a edificis per descobrir els seus secrets. Resolent enigmes i superant reptes de plataformes, els jugadors descobriran objectes clau que desbloquejaran noves zones i faran progressar la història. A Void Hope promet oferir una experiència emocionalment captivadora complementada amb uns visuals estèticament agradables.

Mikael Forslind, el CEO i director creatiu d’Elden Pixels, ha expressat la seva emoció pel projecte, afirmant: “Realment esperem que la gent gaudeixi del nostre primer tràiler adequadament misteriós d’A Void Hope, i no puc esperar que tothom el provi pel seu compte el 19 de juny, quan llançarem una demo del joc a Steam Next Fest. Puc prometre als fans dels nostres jocs anteriors, Alwa’s Awakening i Alwa’s Legacy, que aquest és el nostre títol més ambiciós fins ara!”.

Els fans dels jocs anteriors d’Elden Pixels poden esperar amb il·lusió experimentar el projecte més ambiciós fins a la data de l’estudi. Una demo jugable d’A Void Hope estarà disponible per als usuaris de PC durant el Steam Next Fest, que tindrà lloc del 19 al 26 de juny.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content