Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Anunciada la preqüela de Lake

Gamious i Whitethorn Games han anunciat un DLC preqüela amb temàtica nadalenca anomenat Season’s Greetings per al popular joc de repartiment de correu, Lake.

El DLC, presentat durant la Mostra The Mix | Guerrilla Collective 2023, presenta una nova història ambientada durant la temporada nadalenca de 1985 i introdueix nous personatges i trames a la pacífica població de Providence Oaks, Oregon. Els jugadors assumiran el paper de Thomas Weiss, pare de la protagonista de Lake, Meredith Weiss. La preqüela està dissenyada per ser un autèntic joc de Nadal, oferint als jugadors una experiència immersiva en l’esperit de la temporada.

Season’s Greetings mantindrà la jugabilitat relaxant de Lake mentre proporciona una nova perspectiva sobre la relació entre Meredith i els seus pares. El DLC té com a objectiu explorar preguntes sense resposta de Lake i aprofundir en la vida a Providence Oaks. La data de llançament i les plataformes de Lake: Season’s Greetings s’anunciaran en els pròxims mesos, mentre que Lake està actualment disponible a les plataformes de PC, PlayStation i Xbox.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.