Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Capcom comparteix les últimes novetats de Monster Hunter Rise: Sunbreak

L’últim esdeveniment digital de Monster Hunter Rise: Sunbreak ha tingut lloc avui, oferint als jugadors una visió detallada de l’esperada actualització gratuïta, prevista per al 8 de juny de 2023. Durant l’esdeveniment, el productor de la sèrie Monster Hunter, Ryozo Tsujimoto, el director de Sunbreak, Yoshitake Suzuki, i el director de Monster Hunter Rise, Yasunori Ichinose, van compartir detalls sobre el contingut que espera als jugadors.

L’esperada actualització gratuïta de bonificació presentarà l’últim monstre que s’incorporarà al món expansiu de Monster Hunter Rise: Sunbreak. Conegut com a Primordial Malzeno, aquesta criatura formidable porta amb ella una sèrie d’atacs nous i desafiadors perquè els caçadors els superin. Derrotar Primordial Malzeno recompensarà els caçadors victoriosos amb peces per crear un conjunt d’armadura i armes úniques. A més, els jugadors poden esperar diversos canvis en les millores i decoracions de l’armadura, millorant l’experiència global del joc.

https://www.youtube.com/watch?v=8mHvCtQi74U

L’actualització gratuïta no s’atura aquí. Es llançaran una sèrie d’esdeveniments, que ofereixen reptes més grans i recompenses, fins al 27 de juliol, assegurant que els jugadors tinguin molt contingut per gaudir. Cal destacar que no s’alliberaran nous DLC de pagament juntament amb l’actualització gratuïta. No obstant això, els DLC existents es combinaran en nous conjunts temàtics a preus assequibles, oferint als jugadors opcions addicionals per millorar encara més la seva experiència de Monster Hunter Rise: Sunbreak.

També es van compartir notícies sobre la disponibilitat de tot el contingut de les actualitzacions 4 i 5, juntament amb l’actualització gratuïta de bonificació. A partir del 24 d’agost de 2023, els jugadors de Xbox Series X|S, Xbox One, Windows, PlayStation 5 i PlayStation 4 podran accedir a tot aquest contingut com un únic paquet. Això garanteix que els jugadors en diferents plataformes puguin gaudir de tota la gamma d’actualitzacions i millores que s’han incorporat al joc.

Com a part de l’últim esdeveniment digital de Monster Hunter Rise: Sunbreak, es va realitzar una taula rodona amb els desenvolupadors. Tsujimoto, Suzuki i Ichinose van participar en una discussió que va cobrir quasi dos anys de Monster Hunter Rise i l’expansió de Sunbreak. Es van explorar diversos temes, incloent-hi l’impacte dels comentaris dels jugadors en l’equip de desenvolupament, els personatges preferits de l’equip i un sincer agraïment als fans dedicats que els inspiren constantment per oferir noves i emocionants experiències de Monster Hunter. Amb el 20è aniversari de la sèrie Monster Hunter que s’acosta l’any que ve, els desenvolupadors van expressar la seva emoció pel prometedor futur de la franquícia.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.