Núvol Ordinador Xbox

Aquests són els jocs que abandonen Game Pass aquest mes

Tal com arriba un nou mes, és hora d’acomiadar-nos de diferents títols de la biblioteca de Xbox Game Pass. Així doncs, compartim amb vosaltres una llista de jocs que deixaran el servei. Aquí teniu un resum dels títols que hauríeu de gaudir mentre encara estiguin disponibles:

Actualització: Xbox ha actualitzat el llistat i ha eliminat la meitat dels jocs. Ara per ara, els títols confirmats són els següents.

Bridge Constructor Portal

Combina la mecànica enginyosa de Bridge Constructor amb l’estimat univers de Portal en aquest joc de puzles únic que aviat no estarà disponible al Game Pass. Desafia les teves habilitats d’enginyeria i doblega les lleis de la física per última vegada.

Serious Sam 4

Obrir-te pas a trets a través de hordes d’enemics incansables en aquest frenètic tirador en primera persona. Amb un joc caòtic i acció desmesurada, és la teva última oportunitat per abraçar la bogeria abans que Serious Sam 4 marxi del Game Pass.

Maneater

Submergeix-te a les profunditats de l’oceà com un tauró ferotge, satisfent la teva fam insaciable de caos marí. Fes una gran mossegada a aquest joc d’acció en món obert abans que Maneater surti del Game Pass.

Chorus

Embarca’t en una èpica aventura de combat espacial a Chorus, on controles a Nara, una exseguidora d’un culte amb poders extraordinaris. Travessa entorns impressionants i desvela la veritat.

Total War: Three Kingdoms

Submergeix-te en l’antiga Xina i converteix-te en un senyor de la guerra llegendari en aquest aclamat joc d’estratègia. Comanda els teus exèrcits i dóna forma al destí d’una nació.

Mortal Shell

Allibera el teu guerrer interior i navega per un món bell en aquest desafiant RPG d’acció. Aprofita el poder de les armadures posseïdes i explora les profunditats de la teva pròpia mortalitat abans que Mortal Shell marxi del Game Pass.

Tanmateix, Xbox també va publicar els següents jocs a la secció de «Desapareixeran aviat». S’especula que aquests jocs també abandonaran el servei de subscripció abans que acabi el mes.

Generation Zero

Experimenta una versió alternativa de la Suècia dels anys 80, on màquines hostils recorren un món obert immens. Forma esquadrilles amb amics i descobreix el misteri d’aquesta aventura atmosfèrica en cooperació.

theHunter: Call of the Wild

Submergeix-te en l’experiència de caça més realista disponible al món dels videojocs. Des dels boscos serens fins a les majestuoses muntanyes, realitza els teus últims trets i aprecia l’emoció de la caça.

Among Us

El popular joc multijugador de decepció que va causar sensació en el món dels videojocs diu adéu al Game Pass. Reuneix els teus amics i aprofita al màxim el teu temps restant a bord d’una nau espacial plena de impostors.

Cricket 22

Aficionats al criquet, agafeu els vostres pals perquè Cricket 22 s’acomiada de Game Pass. Demostreu les vostres habilitats en el camp de criquet i gaudeix de l’autèntica experiència del criquet mentre encara pugueu.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

Uneix-te a Leonardo, Donatello, Michelangelo i Raphael en la seva aventura de lluita retro. Fes equip amb amics i reviu la nostàlgia de les TMNT abans que les seves closques desapareguin del Game Pass.

Naraka Bladepoint

Experimenta l’emoció de l’acció de battle royale de Naraka Bladepoint per última vegada. Amb la seva mecànica de ganxo de corda i combat a prop, aprofita al màxim el teu temps restant al Game Pass.


Aquests títols estan programats per deixar el Xbox Game Pass aviat, així que assegureu-vos de gaudir-ne mentre encara siguin accessibles als abonats. Recordeu que mentre alguns jocs marxen, s’afegiran nous a la vasta biblioteca del Game Pass, oferint experiències i aventures noves.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.