Ordinador PlayStation Xbox

METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER apareix a les botigues digitals

Les esperades pàgines de METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER ja són disponibles a PlayStation, Xbox i Steam. Això marca un avenç significatiu per al proper remake del clàssic Metal Gear Solid 3: Snake Eater, que originalment es va llançar per a PlayStation 2 el 17 de novembre de 2004.

Konami ha treballat sense descans per portar aquest títol favorit dels fans a plataformes modernes, incloent-hi PlayStation 5, Xbox Series i PC via Steam. Tot i que encara no s’ha anunciat una data de llançament concreta, l’aparició de les pàgines de botiga indica que el llançament s’apropa.

METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER promet ser un remake fidel del joc original, amb gràfics actualitzats, mecàniques de jugabilitat millorades i altres millores per situar l’experiència alineada amb els estàndards actuals dels videojocs. El joc portarà els jugadors de nou a l’època de la guerra freda, on un altre cop es posaran en la pell del soldat llegendari, Naked Snake, i emprendran una emocionant aventura d’acció sigil·losa.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content