Ordinador PlayStation Xbox

METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER apareix a les botigues digitals

Les esperades pàgines de METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER ja són disponibles a PlayStation, Xbox i Steam. Això marca un avenç significatiu per al proper remake del clàssic Metal Gear Solid 3: Snake Eater, que originalment es va llançar per a PlayStation 2 el 17 de novembre de 2004.

Konami ha treballat sense descans per portar aquest títol favorit dels fans a plataformes modernes, incloent-hi PlayStation 5, Xbox Series i PC via Steam. Tot i que encara no s’ha anunciat una data de llançament concreta, l’aparició de les pàgines de botiga indica que el llançament s’apropa.

METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER promet ser un remake fidel del joc original, amb gràfics actualitzats, mecàniques de jugabilitat millorades i altres millores per situar l’experiència alineada amb els estàndards actuals dels videojocs. El joc portarà els jugadors de nou a l’època de la guerra freda, on un altre cop es posaran en la pell del soldat llegendari, Naked Snake, i emprendran una emocionant aventura d’acció sigil·losa.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.