Ordinador

Barcelona es converteix en un metroidvania a Altered Alma

2Awesome Studio i CRITICAL REFLEX han anunciat el proper llançament del seu nou joc metroidvania, Altered Alma. El joc està ambientat a Neo-Barcelona, una reimaginació futurista de la capital catalana.

Els jugadors assumiran el paper de Jack, una jove mercenària, mentre navega pels carrers de la ciutat, lluitant contra delinqüents i capos. L’ambientació de Neo-Barcelona és considerada un focus clau del joc, amb els desenvolupadors que s’inspiren en experiències de la vida real per crear un món únic i immersiu. Un exemple és la transformació del famós Parc Güell en una àrea similar a una jungla habitada per criatures semblants a rèptils, inspirades en les estàtues de dracs de Gaudí.

A més de l’ambientació, Altered Alma també introdueix un sistema de «cites» dins de la base d’operacions, on els jugadors poden desenvolupar relacions amb personatges no jugables i desbloquejar noves eines i millores. El combat del joc s’ha descrit com fluid i dinàmic, amb la «Quantum Blade» oferint una mecànica interessant per als desplaçaments.

Així doncs, Altered Alma ha generat expectació per la seva combinació d’una ambientació reimaginada del món real i elements clàssics de jugabilitat de Metroidvania. Finalment, esperem poder gaudir d’aquesta proposta tan especial en català!

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.