Ordinador

Barcelona es converteix en un metroidvania a Altered Alma

2Awesome Studio i CRITICAL REFLEX han anunciat el proper llançament del seu nou joc metroidvania, Altered Alma. El joc està ambientat a Neo-Barcelona, una reimaginació futurista de la capital catalana.

Els jugadors assumiran el paper de Jack, una jove mercenària, mentre navega pels carrers de la ciutat, lluitant contra delinqüents i capos. L’ambientació de Neo-Barcelona és considerada un focus clau del joc, amb els desenvolupadors que s’inspiren en experiències de la vida real per crear un món únic i immersiu. Un exemple és la transformació del famós Parc Güell en una àrea similar a una jungla habitada per criatures semblants a rèptils, inspirades en les estàtues de dracs de Gaudí.

A més de l’ambientació, Altered Alma també introdueix un sistema de «cites» dins de la base d’operacions, on els jugadors poden desenvolupar relacions amb personatges no jugables i desbloquejar noves eines i millores. El combat del joc s’ha descrit com fluid i dinàmic, amb la «Quantum Blade» oferint una mecànica interessant per als desplaçaments.

Així doncs, Altered Alma ha generat expectació per la seva combinació d’una ambientació reimaginada del món real i elements clàssics de jugabilitat de Metroidvania. Finalment, esperem poder gaudir d’aquesta proposta tan especial en català!

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content