PlayStation Xbox

Crime Boss: Rockay City arriba a PlayStation 5 i Xbox Series

Crime Boss: Rockay City arriba a PlayStation 5 i Xbox Series

Avui s’ha llançat digitalment Crime Boss: Rockay City, el nou joc de trets en primera persona desenvolupat per INGAME STUDIOS i publicat per 505 Games, per a les plataformes PlayStation 5 i Xbox Series X|S. La versió física del joc estarà disponible a partir del 5 de setembre de 2023.

A Crime Boss: Rockay City, els jugadors assumeixen el paper del principal cap de la ciutat, inspirat en les pel·lícules d’acció dels anys 90. El protagonista, interpretat per Travis Baker (Michael Madsen), s’enfronta al repte de convertir-se en el nou cap criminal després de la desaparició de l’anterior. En un entorn ple de caps corruptes competint pel control i desencadenant el caos a la ciutat mitjançant atracaments audaços i guerres territorials, el personatge principal haurà d’evitar ser capturat pel Sheriff Norris (Chuck Norris), qui està recopilant proves per derrocar a Baker.

La campanya del joc compta amb la participació de reconegudes estrelles d’acció com Danny Trejo, Kim Basinger, Danny Glover, Damion Poitier, Michael Rooker i Vanilla Ice. A més, el joc ofereix un mode multijugador en línia on es pot jugar amb fins a tres amics en missions anomenades «Crime Time», així com la possibilitat d’avançar en campanyes cooperatives curtes anomenades «Urban Legends».

Crime Boss: Rockay City ja està disponible digitalment per a PlayStation 5 i Xbox Series X|S, així com per a PC a través de l’Epic Games Store, amb un preu de 39,99 euros. Les edicions físiques per a consoles estaran disponibles a les botigues a partir del 5 de setembre de 2023. A més, s’ofereix un descompte de llançament del 20% en les versions digitals per a consoles, vàlid fins al 29 de juny.