Ordinador

Doble ració gratuïta de Guacamelee!

Epic Games Store està oferint actualment dos títols molt estimats, Guacamelee! Super Turbo Championship Edition i Guacamelee! 2, de forma gratuïta als seus usuaris. Aquesta oferta de temps limitat està disponible des del 15 fins al 22 de juny. Un cop reclamats, aquests jocs seran teus per sempre!

Desenvolupats per DrinkBox Studios, tant Guacamelee! Super Turbo Championship Edition com Guacamelee! 2 són videojocs d’acció i plataformes al estil metroidvania, inspirats en la cultura i el folklore tradicionals mexicans. Els jugadors prenen el paper de Juan Aguacate, un agricultor d’agaves convertit en un llegendari Luchador, mentre s’embarca en emocionants aventures per salvar la filla de l’El Presidente i explorar el vibrant Mexivers.

Guacamelee! Super Turbo Championship Edition presenta combat cos a cos, dimensions paral·leles i jugabilitat cooperativa de manera local.

La seqüela, Guacamelee! 2, continua el viatge de Juan Aguacate amb nous moviments, nivells fets a mà, nous caps i un univers ampliat per explorar.

Per reclamar les teves còpies gratuïtes de Guacamelee! Super Turbo Championship Edition i Guacamelee! 2, simplement inicia sessió o crea un compte gratuït d’Epic Games, visita la pàgina de la botiga per a cada joc i clica el botó “Obtenir”. No et perdis aquesta oportunitat d’afegir aquests títols aclamats a la teva biblioteca de jocs!

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.