Ordinador

Amnesia: A Machine For Pigs, gratis a GOG per temps limitat

Amnesia: A Machine For Pigs, el joc d’horror atmosfèric desenvolupat per The Chinese Room i publicat per Frictional Games, està actualment disponible de forma gratuïta a GOG.com. Si tens ganes de submergir-te en una experiència estremidora, aquesta és la teva oportunitat per aconseguir el joc sense cap cost.

Originalment llançat el setembre de 2013 com a successor espiritual d’Amnesia: The Dark Descent, A Machine For Pigs porta els jugadors en un viatge inquietant a través d’un món fosc i sinistre. Ambientat en l’època victoriana de Londres, el joc ofereix una combinació única d’horror psicològic, jugabilitat basada en la narrativa i elements de resolució de trencaclosques.

GOG.com, una plataforma popular de distribució digital coneguda per la seva àmplia gamma de jocs sense DRM, ofereix aquesta oferta per temps limitat com a part de les seves promocions. Val la pena destacar que aquesta oferta gratuïta és exclusiva de GOG, així que assegura’t de visitar el seu lloc web i reclamar la teva còpia abans que s’acabi el temps.

Recorda que aquesta oferta té un temps limitat, així que no et perdis l’oportunitat de viure l’horror d’Amnesia: A Machine For Pigs de forma gratuïta.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.