Ordinador

Amnesia: A Machine For Pigs, gratis a GOG per temps limitat

Amnesia: A Machine For Pigs, el joc d’horror atmosfèric desenvolupat per The Chinese Room i publicat per Frictional Games, està actualment disponible de forma gratuïta a GOG.com. Si tens ganes de submergir-te en una experiència estremidora, aquesta és la teva oportunitat per aconseguir el joc sense cap cost.

Originalment llançat el setembre de 2013 com a successor espiritual d’Amnesia: The Dark Descent, A Machine For Pigs porta els jugadors en un viatge inquietant a través d’un món fosc i sinistre. Ambientat en l’època victoriana de Londres, el joc ofereix una combinació única d’horror psicològic, jugabilitat basada en la narrativa i elements de resolució de trencaclosques.

GOG.com, una plataforma popular de distribució digital coneguda per la seva àmplia gamma de jocs sense DRM, ofereix aquesta oferta per temps limitat com a part de les seves promocions. Val la pena destacar que aquesta oferta gratuïta és exclusiva de GOG, així que assegura’t de visitar el seu lloc web i reclamar la teva còpia abans que s’acabi el temps.

Recorda que aquesta oferta té un temps limitat, així que no et perdis l’oportunitat de viure l’horror d’Amnesia: A Machine For Pigs de forma gratuïta.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content