Nintendo

Loop8: Summer of Gods ja està disponible en format físic per a Nintendo Switch

L’esperada aventura Loop8: Summer of Gods, ha estat llançada en format físic per a Nintendo Switch. El joc segueix la història de Nini i els seus companys de classe mentre lluiten contra les entitats demoníaques conegudes com a Kegai, que amenacen amb l’extinció de la humanitat. Nini, dotat amb la «Vista del Dimoni», pot reiniciar el món fent servir la seva connexió especial amb els déus, revivint el vuitè mes una vegada darrere l’altra en un cicle de bucles.

Una de les característiques destacades del joc és que les decisions del jugador determinaran el futur del món. El sistema d’intel·ligència artificial basat en les emocions, anomenat Loop8, reacciona a totes les accions i eleccions del jugador, el que resulta en diferents sentiments i desenvolupaments de la història dels personatges en cada partida. A més, Loop8 ofereix una representació nostàlgica i bellament recreada del Japó rural dels anys 80 en el poble costaner d’Ashihara, on els jugadors trobaran un variat repartiment de personatges amb els seus propis secrets per descobrir.

Els jugadors tindran l’oportunitat de forjar forts vincles amb els habitants d’Ashihara mentre protegeixen el poble dels constants perills dels Kegai. Podran repetir el cicle i observar com les seves accions en el dia a dia afecten les batalles de l’inframón i viceversa, amb l’objectiu de descobrir els múltiples finals del joc.

Loop8: Summer of Gods ja està disponible en format físic per a Nintendo Switch. No obstant això, no s’ha confirmat si la traducció a l’espanyol està disponible a través de descàrrega o si ve directament implementada en el cartutx.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.