Nintendo

Nintendo Switch Online afegeix quatre jocs clàssics a la seva biblioteca

Nintendo ha ampliat recentment la seva biblioteca de Nintendo Switch Online amb quatre títols clàssics, oferint als jugadors un viatge nostàlgic al passat. Les darreres incorporacions a la col·lecció de Nintendo Switch Online inclouen Kirby Tilt ‘n’ Tumble i Blaster Master: Enemy Below per a Game Boy Color, Mystery Tower per a NES i Harvest Moon per a SNES.

Kirby Tilt ‘n’ Tumble, originalment llançat per a Game Boy, presenta la bola rosa preferida de tothom en una aventura única que aprofita la funcionalitat d’inclinació de la consola portàtil. Els jugadors guien en Kirby a través de diferents nivells inclinant la consola per controlar els seus moviments, resolent trencaclosques i derrotant enemics pel camí.

Blaster Master: Enemy Below porta l’acció clàssica de Game Boy a la biblioteca de Nintendo Switch Online. Els jugadors assumeixen el paper d’un jove pilot anomenat Jason, que descobreix un món subterrani misteriós. Armats amb un avançat carro de batalla anomenat Sophia, els jugadors s’embarquen en una emocionant missió per salvar la humanitat de criatures mutants amagades en les profunditats.

Mystery Tower per a NES ofereix als jugadors una experiència de puzle i plataformes. Els jugadors naveguen per una sèrie de nivells desafiants d’una torre, evitant trampes i enemics mentre recullen tresors. Amb la seva jugabilitat senzilla, però addictiva, aquesta joia retro segurament captivarà els fans de l’època de NES.

Finalment, Harvest Moon per a SNES porta l’estimada franquícia de simulació agrícola a la llista de jocs de Nintendo Switch Online. En aquest encantador joc, els jugadors assumeixen el paper d’un jove granger que ha de revifar una granja abandonada i convertir-la en un negoci pròsper. Amb els seus personatges entranyables i la seva jugabilitat relaxant, Harvest Moon ofereix una escapada benvinguda a una època més senzilla.

Els subscriptors de Nintendo Switch Online ara poden gaudir d’aquests títols clàssics sense cap cost addicional. El servei continua ampliant la seva biblioteca amb una varietat de jocs intemporals de la rica història de Nintendo, oferint una experiència encantadora tant per als fans de sempre com per als nous jugadors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.