Sector

SOEDESCO anuncia una col·laboració amb Among Giants

SOEDESCO, una reconeguda editora, ha anunciat una col·laboració amb Among Giants, un estudi independent amb seu a São Paulo, Brasil. En aquesta associació, SOEDESCO actuarà com a editora del proper projecte d’Among Giants.

Among Giants ha guanyat reconeixement pel seu llançament anterior, Distortions, un joc d’aventura musical impulsat per la història. Aprofitant el seu èxit, l’estudi està desitjós d’embarcar-se en una nova aventura amb el suport de SOEDESCO. L’equip d’Among Giants, conegut per la seva passió per l’aventura, ha expressat la seva emoció sobre la col·laboració.

Des del llançament reeixit del nostre últim projecte, Distortions, el nostre progrés ha estat ràpid i sembla surrealista comptar amb SOEDESCO en el nostre proper objectiu. Estem especialment emocionats perquè SOEDESCO no només creu i dona suport a la nostra filosofia de disseny de jocs, sinó que també abraça l’expressió del nostre equip i comparteix la nostra visió de crear alguna cosa nova dins de la indústria dels videojocs.

Among Giants

El proper projecte d’Among Giants té com a objectiu rendir homenatge a la seva profunda passió per fer senderisme en llocs remots del món i al seu amor per les muntanyes. Inspirant-se en la rica herència cultural de la Patagònia, l’estudi planeja crear una experiència de joc immersiva que capturi l’essència de la seva visió.

Amb el suport de SOEDESCO, Among Giants està desitjós de fer realitat aquesta ambiciosa visió. La col·laboració simbolitza una associació entre entitats afins que comparteixen l’objectiu comú d’empènyer els límits de la creativitat dins del panorama dels videojocs. Els jugadors i els entusiastes poden esperar un projecte emocionant i únic que combini aventura, cultura i innovació.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.