PlayStation

Anunciada la beta oberta de KOF XIII GM per a PlayStation

SNK ha anunciat una prova beta oberta per a The King of Fighters XIIIGlobal Match (KOF XIII GM) a PlayStation, amb l’objectiu de millorar l’experiència en línia del joc.

La prova beta oberta estarà disponible tant a PlayStation 4 com a PlayStation 5 des del 5 de juny fins a l’11 de juny. KOF XIII GM és una versió optimitzada de KOF XIII, conegut pels seus gràfics, mecàniques i trames argumentals. La beta inclou noves funcionalitats com ara rollback, sales d’estar i opcions d’espectador. Els jugadors poden participar en la prova de manera gratuïta, fins i tot sense una subscripció de PlayStation Plus.

Els modes disponibles en la prova inclouen Mode de Pràctica, Mode en Línia amb sales d’estar i espectador, opcions per ajustar la configuració i Mode de Personalització. Els jugadors interessats poden descarregar la beta des de la PlayStation Store.

Cal tenir en compte que el joc pot no funcionar sempre com s’espera durant la prova i que algunes funcions com ara el Mode Història no estaran disponibles. A més, les dades desades de la prova beta no es podran transferir a la versió final del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.