Ordinador Xbox

Starfield Direct revela nova informació i jugabilitat

Starfield Direct ha proporcionat als fans emocionants detalls nous i fragments de jugabilitat del tan esperat RPG de ciència-ficció, Starfield. Després de la conclusió de la Xbox Games Showcase, el director del joc Todd Howard i l’equip de Bethesda Game Studios van pujar a l’escenari per compartir informació sobre el joc.

Novetats sobre Starfield

Un dels punts destacats del Starfield Direct va ser la presentació del sistema de personalització dels personatges del joc. Aquesta nova funcionalitat ha permès a l’equip de desenvolupament crear models de personatges detallats, oferint als jugadors un nivell millorat de fidelitat en els seus avatars de joc. A més, es va revelar la línia argumental principal, prometent una aventura emocionant que desafiarà els jugadors a descobrir els misteris de l’univers.

Un altre aspecte destacat durant l’Starfield Direct va ser la gestió de la nau espacial i l’equip del jugador. Els jugadors tindran l’oportunitat de reclutar companyons que els acompanyaran en el seu viatge, cadascun proporcionant avantatges únics a la nau i al jugador. La presentació també va oferir una visió dels mecanismes de construcció i personalització de naus, permetent als jugadors crear i millorar la seva pròpia flota de naus.

L’aspecte de l’exploració de Starfield també va ser un punt focal, ja que el joc presumeix d’un vast univers per descobrir. Des de les superfícies de més de 1000 planetes fins a les profunditats inexplorades de l’espai, els jugadors tindran gairebé infinites oportunitats per explorar i descobrir els secrets de l’univers de Starfield. Els desenvolupadors van fer èmfasi en l’ús de nova tecnologia per oferir experiències personalitzades per a cada jugador, mantenint al mateix temps el meticulós treball artesanal pel qual és conegut Bethesda Game Studios.

Starfield està programat per llançar-se el 6 de setembre a Xbox Series X|S i PC. A més, estarà disponible a Xbox Game Pass i al PC Game Pass, permetent als subscriptors endinsar-se en el món immersiu de Starfield tan bon punt es llanci.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.