Ordinador

League of Geeks anuncia el seu nou títol, Jumplight Odyssey

League of Geeks, els desenvolupadors del popular joc indie d’estratègia Armello, han presentat un nou tràiler del seu proper títol, Jumplight Odyssey, a la PC Gaming Show. Inspirat en animes de ciència-ficció clàssic dels anys 70 i en els simuladors de colònies roguelite, el joc segueix la Princesa Euphora i la seva tripulació mentre naveguen per sistemes estel·lars, perseguits pels temibles Zutopans i l’almirall Voltan. El tràiler mostra les mecàniques de combat del joc, incloent-hi la defensa de la nau, els abordatges i els enfrontaments a bord.

Jumplight Odyssey ofereix un joc altament rejugable, i una demostració jugable gratuïta que estarà disponible durant el Steam Next Fest del 19 al 26 de juny de 2023. La demo permet als jugadors experimentar ser el capità de l’SDF Catalina, explorant múltiples sistemes estel·lars, personalitzant les cobertes de la nau i gestionant una tripulació diversa amb relacions i horaris detallats. Els jugadors hauran d’enviar membres de l’equip en missions per assegurar recursos i garantir el correcte funcionament dels sistemes de la nau.

Trent Kusters, cofundador i director de League of Geeks, ha afirmat que Jumplight Odyssey pretén capturar l’esperit de l’anime de ciència-ficció estimat i oferir una experiència imprevisible de gestió de colònies. El joc es llançarà en accés anticipat a Steam per a PC el 2023, amb plans per a les versions de PlayStation 5 i Xbox Series X|S després del període d’accés anticipat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.