Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy arribarà el 2024

Capcom ha confirmat oficialment el llançament de Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy per a múltiples plataformes. Aquesta col·lecció reunirà tres estimats jocs de drama judicial, concretament Apollo Justice: Ace Attorney, Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies i Phoenix Wright: Ace Attorney – Spirit of Justice. Els fans de la sèrie Ace Attorney ja poden alegrar-se mentre es preparen per embarcar-se en un èpic viatge legal un cop més.

Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy arribarà a Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One i Steam. Aquest llançament multiplataforma assegura que els fans tindran l’oportunitat de viure les apassionants batalles judicials i les seves narratives, independentment del sistema de joc preferit.

Originalment llançat a la Nintendo DS, Apollo Justice: Ace Attorney va presentar als jugadors un nou protagonista, Apollo Justice, mentre es feia camí a través de casos desafiants i demostrava el seu valor com a advocat defensor. Dual Destinies i Spirit of Justice van seguir el mateix camí, endinsant-se en el món intricat de la llei, ple de personatges colorits, girs sorprenents i moments emotius que s’han convertit en sinònim de la sèrie Ace Attorney. Convé recordar, que aquests dos últims només es podien jugar a Nintendo 3DS, i no es podien comprar a causa del tancament de l’eShop.

Amb la combinació dels tres jocs, Capcom ofereix tant als fans de tota la vida com als nous jugadors l’oportunitat de gaudir de les emocionants aventures d’Apollo Justice i Phoenix Wright, l’advocat llegendari el qual ha captivat els jugadors durant anys.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Capcom llança una demo de Ghost Trick: Phantom Detective - Nou Joc

    13/06/2023

    […] Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy arribarà el 2024 […]

Els comentaris estan tancats.