Ordinador PlayStation Xbox

Ubisoft mostra un tràiler de la història d’Assassin’s Creed Mirage

L’altament esperat Assassin’s Creed Mirage acaba de llançar un nou tràiler de la història, oferint als fans una mirada més profunda al protagonista i la narrativa del joc. En aquesta última entrega de la popular franquícia, els jugadors es posaran en la pell de Basim, un hàbil lladre de carrer assolat per visions inquietants.

Amb un ambient ric i vibrant a la ciutat de Bagdad, Assassin’s Creed Mirage segueix Basim mentre busca respostes i justícia per un acte de venjança mortífera del passat. Forçat a fugir de casa seva, Basim es troba unit a les files dels «Hidden Ones», una antiga organització amb rituals misteriosos i preceptes poderosos.

A mesura que els jugadors avancin en el joc, seran testimonis del viatge de descobriment personal i creixement de Basim. Aprenent les formes dels “Hidden Ones”, Basim desenvoluparà les seves habilitats úniques que, en última instància, modificarà el seu destí d’una manera que mai no hauria pogut preveure.

Assassin’s Creed Mirage promet oferir una experiència immersiva i captivadora pels fans de la sèrie, amb la seva trama fascinant i un entorn ricament detallat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.