Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Capcom llança una demo de Ghost Trick: Phantom Detective

Capcom ha revelat una esperada demo de l’edició remasteritzada de Ghost Trick: Phantom Detective. Aquest joc d’aventura i resolució de misteris, creat per l’aclamat Shu Takumi, el geni darrere de la popular sèrie Ace Attorney, va captivar els jugadors en el seu llançament original el 2010. Ara, els aficionats poden tornar a submergir-se en aquest món enigmàtic amb uns gràfics en alta definició i una sèrie de noves característiques.

La versió remasteritzada de Ghost Trick: Phantom Detective torna a donar vida a aquest estimat joc, oferint una experiència millorada tant per als jugadors nous com per als que ja el van gaudir. La demo, disponible ara a Steam, Xbox, PlayStation i Nintendo Switch, permet als jugadors tastar les aventures sobrenaturals que els esperen.

El reconegut compositor Yasumasa Kitagawa, conegut pel seu excepcional treball a The Great Ace Attorney Chronicles, ha creat una banda sonora remasteritzada 1-a-1 per a tot el joc. Això assegura que els jugadors puguin canviar de manera fluida entre la banda sonora original i la remasteritzada, gaudint de la nostàlgia de l’original o apreciant les noves arranjaments musicals.

Com a regal per als aficionats, l’edició remasteritzada de Ghost Trick: Phantom Detective introdueix noves característiques addicionals per enriquir l’experiència de joc. La inclusió de la funció «Il·lustracions» ofereix als jugadors un festival visual, mostrant-los els impressionants dibuixos que donen vida als personatges i als entorns del joc. A més, la funció «Música» permet als jugadors endinsar-se més en les melodies que acompanyen les seves aventures sobrenaturals.

Finalment, cal recordar que el joc s’estrenarà el 30 de juny, en format digital.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.