PlayStation

El roguelite ciberpunk ArcRunner arribarà en format físic a PlayStation 5

El roguelite ciberpunk ArcRunner arribarà en format físic a PlayStation 5

ArcRunner estarà disponible pròximament en format físic per a PlayStation 5. Els aficionats al gènere de trets roguelite i l’estètica ciberpunk podran submergir-se en una emocionant experiència mentre exploren una estació espacial futurista i lluiten contra una IA malvada.

A ArcRunner, els jugadors s’enfrontaran a enemics robòtics programats per aniquilar-los. Per superar els desafiaments, podran triar entre diferents personatges, cadascun amb el seu estil de combat únic i habilitats especials. A més, disposaran d’un ampli arsenal d’armes i millores d’última generació per enfortir la seva estratègia.

Una de les característiques més destacades del joc és el seu mode multijugador en línia, on fins a tres jugadors podran unir forces per derrotar la IA rebel. La coordinació tàctica i el treball en equip seran fonamentals per aconseguir la victòria.

ArcRunner presenta un món ciberpunk amb diferents zones, com la metròpoli distòpica de The City i la luxosa Eden Heights. Cada nivell es genera de forma aleatòria, la qual cosa garanteix una experiència única en cada partida. Els jugadors també podran millorar les seves habilitats i potenciadors al final de cada nivell, així com adquirir millores. L’exploració i el saqueig d’enemics derrotats els permetran obtenir noves armes i augmentadors, afegint encara més varietat i estratègia al joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.