PlayStation

El roguelite ciberpunk ArcRunner arribarà en format físic a PlayStation 5

ArcRunner estarà disponible pròximament en format físic per a PlayStation 5. Els aficionats al gènere de trets roguelite i l’estètica ciberpunk podran submergir-se en una emocionant experiència mentre exploren una estació espacial futurista i lluiten contra una IA malvada.

A ArcRunner, els jugadors s’enfrontaran a enemics robòtics programats per aniquilar-los. Per superar els desafiaments, podran triar entre diferents personatges, cadascun amb el seu estil de combat únic i habilitats especials. A més, disposaran d’un ampli arsenal d’armes i millores d’última generació per enfortir la seva estratègia.

Una de les característiques més destacades del joc és el seu mode multijugador en línia, on fins a tres jugadors podran unir forces per derrotar la IA rebel. La coordinació tàctica i el treball en equip seran fonamentals per aconseguir la victòria.

ArcRunner presenta un món ciberpunk amb diferents zones, com la metròpoli distòpica de The City i la luxosa Eden Heights. Cada nivell es genera de forma aleatòria, la qual cosa garanteix una experiència única en cada partida. Els jugadors també podran millorar les seves habilitats i potenciadors al final de cada nivell, així com adquirir millores. L’exploració i el saqueig d’enemics derrotats els permetran obtenir noves armes i augmentadors, afegint encara més varietat i estratègia al joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content