Ordinador

Testament: The Order of High Human arribarà a PC el 13 de juliol

Fairyship Games ha anunciat que el seu videojoc d’acció i aventura Testament: The Order of High Human es llançarà a PC a través de Steam i Epic Store el 13 de juliol de 2023. Per celebrar aquesta ocasió, l’estudi ha publicat un nou tràiler i ha posat a disposició del públic la primera demo del joc a Steam Next Fest.

Testament: The Order of High Human és un RPG d’aventura en primera persona impulsat per la narrativa que col·loca els jugadors en el paper d’Aran, el rei dels éssers humans alts a la terra de Tessara. Les habilitats d’Aran han estat robades pel seu germà, Arva, el que ha provocat que la foscor i les criatures inquietants prenguin el control del regne. L’objectiu del jugador és recuperar les habilitats d’Aran, enfrontar-se a Arva i restaurar Tessara al seu antic esplendor. Al llarg del joc, els jugadors tindran l’oportunitat de millorar l’espasa, l’arc i les habilitats màgiques, creant un estil de combat únic.

Els desenvolupadors de Fairyship Games s’han inspirat en diversos jocs i gèneres amb els quals han crescut, el que resulta en una experiència diversa i plena de nostàlgia. Testament: The Order of High Human ofereix un combat immersiu amb tres enfocaments diferents, cadascun amb trets únics. Els jugadors poden utilitzar diverses habilitats amb espasa i màgia, així com un arc màgic amb diferents tipus de fletxes. El joc també incorpora un sistema de punts d’experiència i millora, elements de plataformes que recorden els clàssics jocs de plataformes en 2D i un nou “Sistema d’Eclipsi” que introdueix enfrontaments i reptes emocionants.

Testament: The Order of High Human estarà disponible a Steam i Epic Store per a PC el 13 de juliol de 2023, amb un preu de 34.99 euros.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.