Ordinador

Testament: The Order of High Human arribarà a PC el 13 de juliol

Fairyship Games ha anunciat que el seu videojoc d’acció i aventura Testament: The Order of High Human es llançarà a PC a través de Steam i Epic Store el 13 de juliol de 2023. Per celebrar aquesta ocasió, l’estudi ha publicat un nou tràiler i ha posat a disposició del públic la primera demo del joc a Steam Next Fest.

Testament: The Order of High Human és un RPG d’aventura en primera persona impulsat per la narrativa que col·loca els jugadors en el paper d’Aran, el rei dels éssers humans alts a la terra de Tessara. Les habilitats d’Aran han estat robades pel seu germà, Arva, el que ha provocat que la foscor i les criatures inquietants prenguin el control del regne. L’objectiu del jugador és recuperar les habilitats d’Aran, enfrontar-se a Arva i restaurar Tessara al seu antic esplendor. Al llarg del joc, els jugadors tindran l’oportunitat de millorar l’espasa, l’arc i les habilitats màgiques, creant un estil de combat únic.

Els desenvolupadors de Fairyship Games s’han inspirat en diversos jocs i gèneres amb els quals han crescut, el que resulta en una experiència diversa i plena de nostàlgia. Testament: The Order of High Human ofereix un combat immersiu amb tres enfocaments diferents, cadascun amb trets únics. Els jugadors poden utilitzar diverses habilitats amb espasa i màgia, així com un arc màgic amb diferents tipus de fletxes. El joc també incorpora un sistema de punts d’experiència i millora, elements de plataformes que recorden els clàssics jocs de plataformes en 2D i un nou “Sistema d’Eclipsi” que introdueix enfrontaments i reptes emocionants.

Testament: The Order of High Human estarà disponible a Steam i Epic Store per a PC el 13 de juliol de 2023, amb un preu de 34.99 euros.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content