Nintendo PlayStation

The Sisters 2: Road to Fame confirma data de llançament

The Sisters 2: Road to Fame confirma data de llançament

Microids ha revelat la data de llançament de The Sisters 2: Road to Fame, a través d’un tràiler. El joc estarà disponible el 5 d’octubre de 2023 en edicions físiques per a Nintendo Switch, PlayStation 4 i PlayStation 5.

The Sisters 2: Road to Fame és un joc per a festes de món obert que convida els jugadors a embarcar-se en una aventura plena de diversió i caos. Inspirat en els còmics «The Sisters», el joc ofereix una història original on la creativitat i les idees ximples són abundants. Els jugadors podran gaudir de minijocs, completar missions i aspirar a convertir-se en una superestrella de les xarxes socials.

La trama es desencadena quan els protagonistes reben una tauleta com a regal per les seves bones notes. La germana protagonista decideix crear un compte en una xarxa social de moda, amb la intenció de superar la fama de la seva pròpia germana i convertir-se en la nova influenciadora de la ciutat. Això desencadena una frenètica cursa per aconseguir seguidors entre les dues germanes.

El joc ja està disponible per reservar en edició física per a Nintendo Switch, PlayStation 4 i PlayStation 5.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.