Ordinador

Army of Ruin estrena la seva versió 1.0

Army of Ruin s’ha llançat oficialment amb la versió 1.0. Els jugadors s’enfrontaran innumerables enemics i manejaran un arsenal mortal capaç d’eliminar hordes de rivals en segons.

El repte definitiu és derrotar els formidables Generals de l’Exèrcit. Per superar aquests desafiaments, els jugadors hauran d’utilitzar estratègicament les habilitats úniques de cada heroi, permetent-los canviar el curs de la batalla en moments crítics. Millorant accessoris i equipament, els jugadors podran descobrir combinacions poderoses que portaran les seves armes més enllà dels seus límits.

A mesura que els jugadors avancin en el joc, tindran l’oportunitat de millorar les seves habilitats entre missions, desbloquejar nou equipament i guanyar recompenses. Aquest sistema de progressió permet als jugadors provar constantment noves combinacions i esdevenir més poderosos, preparant-los per enfrontar-se a les missions més difícils que els esperen. Amb centenars de desafiaments que esperen als jugadors, Army of Ruin promet una experiència captivadora i gratificant.

Els desenvolupadors s’han centrat en crear una experiència de joc ràpida a Army of Ruin, alhora que han prioritzat la simplicitat i la diversió. El joc busca proporcionar hores d’entreteniment per als jugadors que gaudeixen dels jocs plens d’acció.

Army of Ruin està ara disponible per a la compra a un preu de 7,99 euros, amb un descompte del 10% en el llançament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.