Ordinador

Witchfire comparteix un nou tràiler

L’estudi independent de videojocs The Astronauts ha anunciat la data de llançament de l’accés anticipat per al seu esperat roguelite de fantasia fosca, Witchfire. L’estudi ha revelat en un nou i tràiler de jugabilitat compartit durant el Summer Game Fest que Witchfire estarà disponible en accés anticipat el 20 de setembre de 2023. Inicialment, el joc es llançarà exclusivament per als jugadors de Windows a través de l’Epic Games Store.

Witchfire, creat pel mateix equip responsable de Painkiller i Bulletstorm, és un joc de trets en primera persona ambientat en un món de fantasia fosca on es desenvolupa un conflicte mortal entre bruixes poderoses i l’Església. Els jugadors assumeixen el paper de caçador de bruixes, o preyer, armats amb una àmplia gamma d’armes i màgia prohibit, subministrades pels bruixots del Vaticà. Han de navegar per aquesta realitat alternativa i lluitar contra terrores foscos en nom de benefactors enigmàtics.

Adrian Chmielarz, director creatiu i cofundador de The Astronauts, ha expressat la seva emoció pel món immersiu del joc en una entrevista amb Epic Games News. Ha subratllat la importància d’experimentar diferents mons en els videojocs i ha afirmat que, tot i que Witchfire és principalment un tirador, l’equip ha invertit un esforç considerable en el seu món i la seva mitologia. Chmielarz creu que això millora l’experiència global, fins i tot per als jugadors que normalment no prioritzin la narrativa en els jocs.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content