Nintendo Núvol Ordinador PlayStation Xbox

Ubisoft anuncia Prince of Persia: The Lost Crown

Ubisoft ha anunciat el proper llançament de Prince of Persia: The Lost Crown, un joc d’acció i aventura de plataformes ambientat en un món persa mitològic. El joc es va revelar durant la presentació en directe del Summer Game Fest i està programat per al llançament el 18 de gener de 2024 per a Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Amazon Luna, així com per a PC amb Windows a través de l’Epic Games Store i la botiga d’Ubisoft. Els jugadors també tindran l’opció de subscriure’s a Ubisoft+ a PC, Xbox i Amazon Luna.

A Prince of Persia: The Lost Crown, els jugadors assumiran el paper de Sargon, un jove guerrer i membre d’un grup d’elit conegut com The Immortals. La seva missió és rescatar el príncep Ghassan i navegar pel traïdor Mount Qaf, un lloc que abans era magnífic, però ara està maleït i és perillós. El joc s’inspira en l’estructura de Metroidvania, permetent als jugadors explorar un món meticulosament dissenyat al seu propi ritme. Hi haurà diversos entorns inspirats en la mitologia persa, com la Ciutadella del Coneixement i el Bosc d’Hyrcania, per descobrir. Els jugadors adquiriran nous poders temporals, desbloquejaran habilitats úniques i participaran en combat a mesura que avancin pel Mount Qaf, resolent trencaclosques, descobrint secrets i completant missions secundàries.

Al llarg de l’aventura, Sargon s’enfrontarà a enemics mítics, bosses poderoses i trampes mortals. Els jugadors utilitzaran les seves habilitats de combat i de plataformes per derrotar criatures corrompudes pel temps, com ara la temible Manticore, guardiana de la Ciutadella. El sistema de combat ofereix oportunitats per a la creativitat i combinacions devastadores.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.