Ordinador PlayStation Xbox

Estrena mundial del tràiler de Avatar: Frontiers of Pandora

S’ha revelat l’estrena mundial del tràiler de Avatar: Frontiers of Pandora, que mostra el joc ambientat a la Frontera Occidental de Pandora, una regió mai explorada en els mitjans anteriors d’Avatar. Els jugadors assumiran el paper d’un personatge únic, nascut Na’vi, però criat per l’RDA, mentre tornen al seu lloc de naixement 15 anys després per redescobrir la seva herència i unir-se amb altres clans Na’vi per protegir Pandora de l’RDA.

Avatar: Frontiers of Pandora té lloc després dels esdeveniments de la primera pel·lícula d’Avatar i convida els jugadors a embarcar-se en un viatge èpic per la Frontera Occidental. Aquest joc d’acció i aventures d’obertura en primera persona ha estat desenvolupat exclusivament per a consoles de nova generació i PC, oferint una experiència immersiva que aprofita el poder de la tecnologia de avantguarda.

El joc és un esforç col·laboratiu entre Disney i la companyia de producció de James Cameron, Lightstorm Entertainment, assegurant que els fans poden esperar una experiència autèntica i atractiva dins de l’univers d’Avatar.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.