Ordinador PlayStation Xbox

Estrena mundial del tràiler de Avatar: Frontiers of Pandora

S’ha revelat l’estrena mundial del tràiler de Avatar: Frontiers of Pandora, que mostra el joc ambientat a la Frontera Occidental de Pandora, una regió mai explorada en els mitjans anteriors d’Avatar. Els jugadors assumiran el paper d’un personatge únic, nascut Na’vi, però criat per l’RDA, mentre tornen al seu lloc de naixement 15 anys després per redescobrir la seva herència i unir-se amb altres clans Na’vi per protegir Pandora de l’RDA.

Avatar: Frontiers of Pandora té lloc després dels esdeveniments de la primera pel·lícula d’Avatar i convida els jugadors a embarcar-se en un viatge èpic per la Frontera Occidental. Aquest joc d’acció i aventures d’obertura en primera persona ha estat desenvolupat exclusivament per a consoles de nova generació i PC, oferint una experiència immersiva que aprofita el poder de la tecnologia de avantguarda.

El joc és un esforç col·laboratiu entre Disney i la companyia de producció de James Cameron, Lightstorm Entertainment, assegurant que els fans poden esperar una experiència autèntica i atractiva dins de l’univers d’Avatar.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content