Nintendo Ordinador PlayStation

Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg comparteix noves funcions i minijocs

Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg comparteix noves funcions i minijocs

KOEI TECMO i GUST Studios han compartit nous detalls sobre Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg. El joc, que es llançarà el 13 de juliol de 2023, inclourà esdeveniments addicionals, un Mode Foto i diversos minijocs.

Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg segueix la història de Marie, una estudiant de l’Acadèmia Reial de Màgia, mentre s’esforça per crear un objecte satisfactori en un termini de cinc anys. Aquesta versió reimaginada del títol clàssic introdueix nous esdeveniments, oferint als jugadors un escenari fresc i una visió més profunda dels personatges.

El joc inclourà un nou Mode Foto, que permetrà als jugadors capturar la seva aventura acollidora d’RPG. Podran experimentar amb posicions i expressions per a Marie i els seus amics, i decorar les fotografies amb segells i altres elements. A més, els jugadors podran visitar la «Sala dels Records» per ajustar filtres, marcs i angles de càmera.

També s’han reestructurat sis minijocs per a Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg. Aquests inclouen Punipuni Hammer, Golden Salmon Search, Catch Those Rats, Apple Rush, Treasure Hunt i Name Collector. Accessibles des del menú «Extres», completar amb èxit aquests minijocs recompensarà els jugadors amb objectes valuosos.

El joc ja es pot reservar digitalment, i aquells que ho facin abans del 12 de juliol de 2023 rebran el conjunt de «Objectes Útils» com a bonificació. També s’ofereix una Edició Digital Deluxe, que inclou el joc original Atelier Marie Plus: The Alchemist of Salburg, el paquet «Gust Extra BGM» i el conjunt de vestits «Another Look». Hi ha disponible un paquet d’actualització de luxe digital per separat, que conté tots els elements de l’Edició Digital Deluxe excepte la versió estàndard del joc.

Com a part de la celebració del 25è aniversari de la sèrie Atelier, el 13 de juliol de 2023 es llançaran dos DLC gratuïts. Aquests inclouen l’accessori «25 Glasses» i el paquet Atelier Series Legacy BGM, disponibles per a tots els jugadors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.