Ordinador

Teardown estrena el Mode Creatiu a PC

Teardown, el videojoc de robatori en un món de vòxel desenvolupat per Tuxedo Labs i Saber Interactive, ha llançat la seva última actualització, que inclou una nova i emocionant incorporació anomenada Mode Creatiu. Aquest mode permet als jugadors desfermar la seva creativitat construint diverses creacions de vòxel en l’entorn totalment destructible del joc.

Amb el Mode Creatiu, els jugadors tenen la llibertat de construir objectes de totes les formes i mides utilitzant diferents materials de vòxel com ara fusta, maó i metall. Les creacions es poden guardar, generar, moure i duplicar fàcilment, proporcionant una experiència fluida perquè els jugadors puguin donar vida als seus dissenys imaginatius. Per accedir al Mode Creatiu, els jugadors poden entrar en qualsevol nivell del Mode Lliure i seleccionar-lo des del menú.

L’actualització 1.4 no només introdueix el Mode Creatiu, sinó que també aporta canvis significatius a l’API de Teardown, oferint als modders eines millorades per crear el seu propi contingut dins del joc. Per primera vegada, els modders poden crear scripts per manipular i reorganitzar formes de manera dinàmica, afegint i eliminant voxels durant el joc. Això obre un món de possibilitats per a la comunitat de Teardown, permetent la creació de situacions úniques on els arbres poden créixer, els edificis poden construir-se automàticament i els vehicles poden mostrar signes d’ús i desgast en temps real.

A més, el Mode Creatiu estarà disponible quan Teardown arribi a PlayStation 5 i Xbox Series X|S a finals d’aquest any. Els jugadors d’aquestes plataformes tindran accés a la campanya completa de 40 missions, l’expansió de la campanya «Art Vandals», reptes especials i el Mode Lliure. A més, les versions per a consoles inclouran una col·lecció seleccionada dels millors mods de la comunitat de PC, una interfície d’usuari adaptada a consoles i suport per a la retroalimentació hàptica dels controladors DualSense de PlayStation 5.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.