PlayStation

The Forest Cathedral, el joc de terror inspirat en successos reals, arribarà a PlayStation 5

Whitethorn Games i el desenvolupador independent, Brian Wilson, han anunciat que el seu thriller ambiental, The Forest Cathedral, es llançarà a PlayStation 5.

Inspirat en esdeveniments reals relacionats amb la investigació de la científica Rachel Carson sobre el pesticida DDT, el joc ofereix als jugadors una visió reimaginada de l’impacte del pesticida en el món natural. Els jugadors assumiran el paper de Rachel, una biòloga investigadora de camp, mentre descobreixen els secrets foscos de l’illa i resolen trencaclosques utilitzant una combinació de mecàniques en 2D i 3D. El joc inclou una narrativa completament narrada i una banda sonora original.

The Forest Cathedral ja està disponible a Xbox Series X|S i PC, i la data de llançament a PlayStation 5 s’anunciarà pròximament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content