Ordinador

Nivalis promet una experiència única en una ciutat ciberpunk

L’editor de videojocs 505 Games i el desenvolupador ION LANDS han presentat un tràiler que convida els jugadors a submergir-se en el món de Nivalis, una ciutat cyberpunk. El nou vídeo mostra les imponents torres il·luminades amb llums de neó, les carreteres plenes de cotxes flotants i la vida nocturna vibrant que caracteritza aquesta urbs. Els interessats poden gaudir del tràiler en exclusiva al PC Gaming Show.

A Nivalis, els jugadors tenen el control total sobre la seva vida en aquesta ciutat futurista. Començant des de baix, podran obrir un lloc de menjar i després expandir el seu negoci fins a convertir-lo en un bar, un restaurant i fins i tot un club nocturn. El joc, que ofereix una experiència única amb la seva simulació de temps real i cicles dia-nit, dóna l’oportunitat de fer créixer el negoci, establir relacions amb una àmplia gamma de personatges i enfrontar-se als perills i meravelles que ofereix aquesta metròpoli de vòxels.

No obstant això, el camí cap a l’èxit a Nivalis no serà fàcil. Hauran de fer front a desafiaments com bandes que amenacen d’extreure’ls els òrgans i la constant vigilància policial que multarà els jugadors per qualsevol motiu. A més, hi ha un enigmàtic assassí en sèrie conegut com «The Aseptic», que deambula els carrers de la ciutat sense deixar rastre. Amb el temor constant que la ciutat s’ensorri i caigui a l’oceà, els jugadors hauran d’aprofitar les oportunitats presents per forjar la seva fortuna en aquest entorn implacable.

Nivalis està programat per al seu llançament el 2024 i estarà disponible a les plataformes de Steam i Epic Games Store.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Luar

    12/06/2023

    Espero que tingui mode VR perque té molt bona pinta per viure-ho en virtual

Els comentaris estan tancats.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content