Ordinador

Nivalis promet una experiència única en una ciutat ciberpunk

L’editor de videojocs 505 Games i el desenvolupador ION LANDS han presentat un tràiler que convida els jugadors a submergir-se en el món de Nivalis, una ciutat cyberpunk. El nou vídeo mostra les imponents torres il·luminades amb llums de neó, les carreteres plenes de cotxes flotants i la vida nocturna vibrant que caracteritza aquesta urbs. Els interessats poden gaudir del tràiler en exclusiva al PC Gaming Show.

A Nivalis, els jugadors tenen el control total sobre la seva vida en aquesta ciutat futurista. Començant des de baix, podran obrir un lloc de menjar i després expandir el seu negoci fins a convertir-lo en un bar, un restaurant i fins i tot un club nocturn. El joc, que ofereix una experiència única amb la seva simulació de temps real i cicles dia-nit, dóna l’oportunitat de fer créixer el negoci, establir relacions amb una àmplia gamma de personatges i enfrontar-se als perills i meravelles que ofereix aquesta metròpoli de vòxels.

No obstant això, el camí cap a l’èxit a Nivalis no serà fàcil. Hauran de fer front a desafiaments com bandes que amenacen d’extreure’ls els òrgans i la constant vigilància policial que multarà els jugadors per qualsevol motiu. A més, hi ha un enigmàtic assassí en sèrie conegut com «The Aseptic», que deambula els carrers de la ciutat sense deixar rastre. Amb el temor constant que la ciutat s’ensorri i caigui a l’oceà, els jugadors hauran d’aprofitar les oportunitats presents per forjar la seva fortuna en aquest entorn implacable.

Nivalis està programat per al seu llançament el 2024 i estarà disponible a les plataformes de Steam i Epic Games Store.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Luar

    12/06/2023

    Espero que tingui mode VR perque té molt bona pinta per viure-ho en virtual

Els comentaris estan tancats.