Ordinador Xbox

Oficial: Avowed arribarà el 2024, nou tràiler

Obsidian Entertainment ha anunciat que el seu esperat joc, Avowed, es llançarà el 2024. L’estudi ha desvetllat el primer tràiler de jugabilitat durant el Xbox Games Showcase 2023, oferint als fans una visió del món immersiu d’Avowed.

Avowed té lloc a les «Terres Vives», una illa misteriosa i perillosa dins del món d’Eora, coneguda pels fans de la sèrie Pillars of Eternity. Les Terres Vives són un paisatge salvatge i afligit, ple de secrets, aventures i conseqüències basades en les eleccions. Des de ports plens d’activitat fins a turons coberts de vida vegetal fantàstica, cada racó de les Terres Vives té el seu propi ecosistema, ple de criatures i tribus que desafien els jugadors.

Un dels punts forts d’Avowed és el seu sistema de combat en primera persona. Obsidian Entertainment ha creat una àmplia gamma d’opcions de combat per als jugadors, incloent-hi espases, escuts, pistoles i màgia. També es pot emprar l’ús dual d’armes, oferint als jugadors una gran varietat de combinacions de combat per triar. Aquesta diversitat de combat és crucial a mesura que els jugadors naveguen per les perilloses Terres Vives, enfrontant-se a enemics únics.

Els companys tenen un paper important a Avowed, com en tots els RPG anteriors d’Obsidian. El primer company presentat al tràiler de jugabilitat és Kai, un Aumaua Costaner que resideix a les Terres Vives. Kai, un exsoldat, aporta un temperament idealista i pragmàtic a l’aventura, oferint orientació i suport mentre els jugadors exploren la frontera.

Obsidian Entertainment està emocionat per compartir més detalls sobre Avowed en els propers mesos a mesura que s’acosta la data de llançament. El joc està previst per al 2024 i estarà disponible a Xbox Series X|S, Windows 10/11 i Steam. A més, Avowed s’inclourà el dia de llançament a Xbox Game Pass i PC Game Pass.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.