Núvol Ordinador Xbox

Monkey Island s’embarca a Sea of Thieves

En una col·laboració entre Lucasfilm Games i Sea of Thieves, el món de Monkey Island arriba al popular joc temàtic de pirates. Anunciat durant la presentació de Xbox Games Showcase, l’expansió de tres parts anomenada «The Legend of Monkey Island» submergirà els jugadors en una aventura totalment nova a partir del 20 de juliol.

The Legend of Monkey Island introduirà una trama captivadora, amb cada part llançada mensualment. Els jugadors tindran l’oportunitat de conèixer els estimats personatges de la sèrie Monkey Island, incloent-hi Guybrush Threepwood, Elaine, LeChuck, Murray el Crani Parlant Demoníac i altres icones reconegudes. Recorrent versions explorables lliurement de Mêlée Island i Monkey Island, els jugadors resoldran trencaclosques en un estil punta i fes clic adaptat especialment per a la perspectiva en primera persona de Sea of Thieves. Tota l’experiència tindrà lloc en el Mar de la Maleïda, proporcionant un viatge sense interrupcions on els jugadors podran reviure la màgia de la sèrie Monkey Island.

Desenvolupades en estreta col·laboració amb Lucasfilm Games, les tres parts de The Legend of Monkey Islan” estaran disponibles gratuïtament per als jugadors. Aquesta emocionant expansió promet aventures de pirates que fusionen autènticament els mons de Sea of Thieves i Monkey Island. Els fans podran esperar una proposta única i immersiva, fusionant la rica història i els elements de jugabilitat atractius de totes dues franquícies.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.