Ordinador

Aprovisiona’t de recursos en diferents mons a Drill Keeper

ShoulderByte ha anunciat el seu primer títol, Drill Keeper, que combina elements de roguelike, baralles de cartes, tower defense i gestió de bases. L’estudi ha llançat un tràiler d’anunci que mostra el seu enfocament innovador al gènere d’estratègia.

A Drill Keeper, els jugadors han de despullar mons dels seus recursos per protegir una gran perforadora de mines. El joc ofereix una barreja única de mecàniques de jugabilitat. Els jugadors poden explorar mons totalment destructibles, recollir recursos i utilitzar estratègicament les cartes per construir defenses. El joc també permet als jugadors dirigir els enemics excavant camins en el mapa amb una picassa. Amb la generació procedimental i les runes i cartes desbloquejables, Drill Keeper ofereix rejugabilitat i reptes en el mode Caos.

El llançament en accés anticipat de Drill Keeper està programat per al quart trimestre de 2023, amb actualitzacions regulars i desenvolupament impulsat per la comunitat per millorar l’experiència de joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.