Nintendo

BATEN KAITOS I & II HD REMASTER arribarà a Nintendo Switch el 15 de setembre

BATEN KAITOS I & II HD REMASTER arribarà a Nintendo Switch el 15 de setembre

Els estimats jocs de rol basats en cartes, Baten Kaitos: Eternal Wings and the Lost Ocean i Baten Kaitos Origins, originalment llançats per a la Nintendo GameCube, estan a punt de tornar en alta definició. BATEN KAITOS I & II HD REMASTER té previst el seu llançament a la Nintendo Switch el divendres, 15 de setembre de 2023.

BATEN KAITOS I & II HD REMASTER té com a objectiu oferir tant als jugadors que ja els coneixen com als nous jugadors l’oportunitat d’embarcar-se en els viatges commovedors i emocionants que es presenten en Eternal Wings and the Lost Ocean i Origins. Els jugadors podran seguir els passos de Kalas mentre busca venjança per la mort dels seus éssers estimats en la primera entrega, i després aprofundir en els secrets de l’Imperi Alfard al costat de Sagi en la seqüela.

Aquesta edició remasteritzada de BATEN KAITOS I & II introdueix diverses característiques noves per millorar l’accessibilitat pels nous jugadors. El joc ofereix opcions com ara desactivar els enfrontaments, combat automàtic, saltar-se les escenes de tall i guardar automàticament, facilitant als jugadors la immersió en l’experiència. A més, la velocitat del joc i de les batalles es pot augmentar fins a un 300%. Per aquells que busquin victòries ràpides, la funció “Instant KO” permet als jugadors derrotar enemics amb un sol atac. A la inversa, la funció «Sense enfrontament» permet als jugadors evitar batalles quan es necessita descans. BATEN KAITOS I & II HD REMASTER també inclou diverses configuracions de sistema dissenyades per donar suport a la progressió del joc.

Els aficionats dels jocs originals poden esperar redescobrir els móns encantadors de BATEN KAITOS, mentre que els nous jugadors tenen l’oportunitat d’experimentar aquests jocs de rol icònics per primera vegada. Marqueu el vostre calendari pel 15 de setembre, quan BATEN KAITOS I & II HD REMASTER estarà disponible a la Nintendo Switch, oferint una nova oportunitat de barrejar les cartes i embarcar-se en un viatge inoblidable.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.