Nintendo PlayStation

The Last Hero Of Nostalgaia arriba a Nintendo Switch i PlayStation

The Last Hero Of Nostalgaia arriba a Nintendo Switch i PlayStation

Coatsink i Over The Moon han anunciat el llançament de The Last Hero of Nostalgaia, avui per a les plataformes de PlayStation i Switch. Amb un preu de 24,99 euros, el joc promet combinar una jugabilitat inspirada en Dark Souls amb un viatge nostàlgic. A més, els desenvolupadors han presentat un nou DLC, The Rise of Evil, disponible a PC, Xbox, PlayStation i Switch, amb un preu de 7,99 euros.

El DLC The Rise of Evil expandeix el món de fantasia del joc amb la inclusió de dues noves àrees, Easymaker’s Retreat i The Builder’s Sanctuary. Els jugadors s’enfrontaran al repte de derrotar tres nous caps finals, posant a prova les seves habilitats i capacitats adquirides durant el joc principal.

The Last Hero of Nostalgaia és conegut per la seva combinació de mecàniques de jugabilitat complexes i estètica fosca, inspirada en el gènere de Dark Souls. La narrativa del joc va acompanyada d’un narrador astut i cínic, que ofereix una gira còmica del gènere. Els jugadors poden esperar combat dur però just, una narrativa atractiva plena de llegendes i un creador de personatges que afegeix una profunditat a l’experiència. El joc també presenta nombroses referències i al·lusions a estimats videojocs, per a delícia dels fans del mitjà.

The Last Hero of Nostalgaia ofereix un mode cooperatiu en línia, permetent als jugadors gaudir de les lluites desafiantes i els moments còmics amb amics. Ja sigui aventurant-se sols o acompanyats, els jugadors s’enfonsaran en el món dels videojocs per descobrir la causa de la plaga de pixelació que amenaça de desfer Nostalgaia.

El CEO de Over the Moon, Jon Warner, ha expressat la seva emoció pel llançament del joc a PlayStation i Switch, convidant tant als jugadors nous com als ja existents a embarcar-se en els nous reptes presentats pel DLC The Rise of Evil. L’edició Deluxe del joc, amb un preu de $29,99 / €29,99 / £24,99, inclou el joc base i el DLC i també està disponible avui.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.