Nintendo

Bear and Breakfast arribarà en físic a Nintendo Switch

Bear and Breakfast, el popular joc desenvolupat per Gummy Cat i publicat per Armor Games Studios, estarà disponible en format físic per a Nintendo Switch. La notícia ha estat compartida per Meridiem Games, qui s’encarregarà de la distribució de les edicions físiques al nostre territori. Els fans del joc podran reservar aquesta versió, que inclou cinc postals prèmium, una portada reversible i un codi de descàrrega per a la relaxant banda sonora del joc.

Bear and Breakfast ha estat elogiat pel seu encantador estil visual i la seva divertida jugabilitat, el que ha portat a una valoració positiva del 91% a la plataforma de jocs Steam. A més, el 2022 va ser seleccionat com a part de l’esdeveniment Day of the Devs. En aquest joc, els jugadors assumeixen el paper d’un amigable ós que somia en ser propietari d’un hostal. Podran decorar el seu establiment, expandir el seu negoci i descobrir els misteris del bosc que l’envolta, tot mentre eviten els turistes que no estan acostumats a la presència d’ós.

L’edició física de Bear and Breakfast estarà disponible a botigues de tot el món, i també hi haurà una edició exclusiva de iam8bit que es podrà adquirir al seu lloc web oficial. Els interessats ja poden reservar la seva còpia física d’aquest encantador joc per a Nintendo Switch.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.