Nintendo PlayStation Xbox

JanduSoft anuncia el joc relaxant City Limits

JanduSoft, una empresa editora de videojocs amb seu a Barcelona, ha anunciat recentment el llançament imminent de City Limits, un joc de construcció de ciutats desenvolupat per SpaceMyFriend. City Limits estarà disponible en diverses consoles, incloent-hi PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One i Xbox Series, a partir del 6 de juliol.

City Limits ofereix als jugadors una experiència relaxant amb el seu sistema de joc de puzles basat en fitxes. Ambientat en una illa desolada, els jugadors col·loquen estratègicament les fitxes per construir ciutats i cobrir eficientment tota l’àrea. El joc té com a objectiu oferir una experiència serena i agradable, convertint-se en una elecció ideal per a aquells que busquen moments de tranquil·litat. Per gaudir plenament del joc, es recomana utilitzar auriculars per apreciar l’àudio immersiu de City Limits.

Les característiques de City Limits inclouen un sistema de joc relaxant que anima els jugadors a relaxar-se i gaudir del procés de construcció de ciutats, diferents modes de joc que ofereixen reptes i experiències diverses, una col·lecció de 10 cançons tranquil·litzadores per millorar l’ambient calmant i la capacitat de guardar i sortir en qualsevol moment durant una sessió, permetent als jugadors continuar on ho havien deixat.

City Limits estarà disponible per a la compra el 6 de juliol a un preu de 4,99 euros.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.