PlayStation

Scorn s’estrenarà finalment a PlayStation 5

Kepler Interactive i Ebb Software han anunciat que el macabre joc d’aventura de terror en primera persona, Scorn, arribarà a la PlayStation 5 a finals d’aquest any, oferint als aficionats de PlayStation l’oportunitat d’experimentar el títol. El joc ja ha aconseguit més de dos milions de jugadors des del seu llançament a Xbox i PC l’any passat.

Scorn a PlayStation 5 permetrà als jugadors resoldre trencaclosques en una resolució de 4K/60fps, aprofitant el sistema hàptic de la consola i les funcionalitats DualSense per millorar la immersió en el món inquietant del joc.

Els aficionats de Scorn ben aviat podran reservar una edició física exclusiva i de luxe del joc per a la PS5 i la Xbox Series X|S. L’edició física, distribuïda en col·laboració amb Maximum Games, inclou el joc complet, una caixa de col·leccionista SteelBook, la banda sonora original del joc i un llibre d’art digital.

Després del seu llançament a Xbox i PC, Scorn va rebre una acollida extremadament positiva tant pels aficionats com pels crítics, elogiant la seva combinació única d’estil artístic i jugabilitat de terror i trencaclosques. El joc ha estat nominat a diversos premis de la indústria, com ara The Game Awards i The Golden Joystick Awards.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content