PlayStation

Scorn s’estrenarà finalment a PlayStation 5

Kepler Interactive i Ebb Software han anunciat que el macabre joc d’aventura de terror en primera persona, Scorn, arribarà a la PlayStation 5 a finals d’aquest any, oferint als aficionats de PlayStation l’oportunitat d’experimentar el títol. El joc ja ha aconseguit més de dos milions de jugadors des del seu llançament a Xbox i PC l’any passat.

Scorn a PlayStation 5 permetrà als jugadors resoldre trencaclosques en una resolució de 4K/60fps, aprofitant el sistema hàptic de la consola i les funcionalitats DualSense per millorar la immersió en el món inquietant del joc.

Els aficionats de Scorn ben aviat podran reservar una edició física exclusiva i de luxe del joc per a la PS5 i la Xbox Series X|S. L’edició física, distribuïda en col·laboració amb Maximum Games, inclou el joc complet, una caixa de col·leccionista SteelBook, la banda sonora original del joc i un llibre d’art digital.

Després del seu llançament a Xbox i PC, Scorn va rebre una acollida extremadament positiva tant pels aficionats com pels crítics, elogiant la seva combinació única d’estil artístic i jugabilitat de terror i trencaclosques. El joc ha estat nominat a diversos premis de la indústria, com ara The Game Awards i The Golden Joystick Awards.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.