Nintendo PlayStation

Bebés Llorones en format físic

Merge Games ha anunciat el llançament de l’edició física del videojoc dels Bebés Llorones, titulat Bebés Llorones: Lágrimas Mágicas – El gran juego. Aquest divertit i encantador joc estarà disponible per a PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch a partir del 29 de setembre. La distribució exclusiva a Espanya estarà a càrrec de Tesura Games.

Una de les característiques destacades del joc és que els Bebés Llorones treballen junts per ajudar-se mútuament a triomfar, tot i competir pel llegendari Xumet Daurat en un emocionant torneig de diverses fases. Els jugadors podran conèixer i jugar amb 15 populars personatges dels Bebés Llorones, mentre exploren diferents escenaris familiars.

El joc és una aventura simpàtica i divertida dissenyada especialment per a nens. Cada còpia del joc inclourà adhesius gratuïts dels Bebés Llorones, afegint un toc addicional de diversió i personalització per als jugadors.

https://www.youtube.com/watch?v=Jaj8GYFcfbE

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.