Nintendo PlayStation

Bebés Llorones en format físic

Merge Games ha anunciat el llançament de l’edició física del videojoc dels Bebés Llorones, titulat Bebés Llorones: Lágrimas Mágicas – El gran juego. Aquest divertit i encantador joc estarà disponible per a PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch a partir del 29 de setembre. La distribució exclusiva a Espanya estarà a càrrec de Tesura Games.

Una de les característiques destacades del joc és que els Bebés Llorones treballen junts per ajudar-se mútuament a triomfar, tot i competir pel llegendari Xumet Daurat en un emocionant torneig de diverses fases. Els jugadors podran conèixer i jugar amb 15 populars personatges dels Bebés Llorones, mentre exploren diferents escenaris familiars.

El joc és una aventura simpàtica i divertida dissenyada especialment per a nens. Cada còpia del joc inclourà adhesius gratuïts dels Bebés Llorones, afegint un toc addicional de diversió i personalització per als jugadors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content