Nintendo Ordinador

Anunciada la seqüela del popular Everhood

Everhood 2, la molt esperada seqüela del reconegut videojoc independent, es va presentar a l’esdeveniment Summer of Gaming d’IGN. Desenvolupat per Foreign Gnomes, Everhood 2 és un joc de rol no convencional, que s’endinsa en realitats alternatives. El joc està previst que es llanci a PC a través de Steam i a Nintendo Switch a principis del 2025.

Everhood 2 ofereix un món misteriós amb una atmosfera neó fosca, ple d’humor i personatges colorits. Explorant dimensions diferents, els jugadors trobaran el Regne de les Verdures devastat per la guerra i s’endinsaran en una dimensió de l’ésser omniscient. La narrativa entrellaça elements de bogeria, filosofia i encontres amb figures històriques com Carl Jung i Rasputin. Entablint discussions filosòfiques amb Terrance McKenna, els jugadors naveguen per una narrativa que busca descobrir veritats absolutes.

Chris Nordgren, cofundador de Foreign Gnomes, va expressar la seva emoció pel proper llançament, prometent una experiència polida per als novells i molts misteris per als fans del joc original. Més informació a la web oficial.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.